Home | Over Van Vliet Interieurmakers

Over Van Vliet Interieurmakers

Al ruim 75 jaar is Van Vliet specialist in maatwerk interieurs. Het begon allemaal in 1941. Vanwege de oorlog vertrok de familie Van Vliet uit Rotterdam en vestigde zich in Kootwijkerbroek. Daar werkten zij tientallen jaren aan de mooiste interieurs. Tot 1990, toen verhuisde ons bedrijf naar industrieterrein De Harselaar in Barneveld. Vanuit deze locatie groeide Van Vliet uit tot een gevestigde naam in de branche van interieurmakers.

Dagelijks werkt ons team van twintig vakmensen aan uw interieur. Stuk voor stuk beheerst elke teamlid zijn eigen expertise. Deze kennis zetten zij hoofdzakelijk in bij het verzorgen van interieurs voor architectenbureaus, projectinrichters, scholen, gemeentehuizen, winkeliers, kantoorinrichters en particulieren. Ook is de levering en productie van kogelwerende balies en puien voor tankstations een specialisme, hierbij staat de veiligheid van de medewerkers altijd voorop!

Bij Van Vliet gaan we samen met u aan tafel om alle wensen, behoeften en mogelijkheden op papier te zetten. Zo kunnen wij iedereen naar alle tevredenheid bedienen. Wel zo fijn!

Naast de productie beschikt Van Vliet over een apart team dat gespecialiseerd is in het monteren van diverse interieuronderdelen. Zij weten als geen ander hoe vakkundig en volgens tekening elk onderdeel gemonteerd moet worden. Alle interieurs bezorgen wij zelf op locatie, zodat we zeker weten dat er niets beschadigd onderweg. Vakwerk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.