De Bioderij

Aan de Merwede huist ’s werelds grootste fabrikant van koelverse pannenkoeken en poffertjes. Bij zo’n imposant bedrijf hoort een fraaie inrichting. Bouwbedrijf De Vries en Verburg schakelde Van Vliet in om het drie verdieping tellende kantoor te transformeren in een moderne werkplek.

Bij aankomst in Sliedrecht trekt het pand direct de aandacht. De glinstering van het vele glas zorgt ervoor dat De Bioderij van buiten een echte eyecatcher is. Dat glas zorgt voor een oase van licht en ruimte. Deze elementen waren het uitgangspunt van de inrichting. Samen met de klant en bouwbedrijf de Vries en Verburg werkten we de plannen uit en kon met de inrichting en uitwerking van het interieur gestart worden.

Wie nu binnenstapt bij De Bioderij, voelt zich direct welkom. Elke verdieping heeft de uitstraling die past bij de mentaliteit van De Bioderij. Bescheiden, maar met klasse!

Project

Type: Kantoren
Opdrachtgever: De Bioderij
Opdracht: realisatie inrichting compleet bedrijfspand
Bijzonderheden: de diversiteit aan gekozen materialen
Oplevering: september 2016